top of page

Group

Public·6 members

Marele Urias Prietenos Pdf Download


Marele Urias Prietenos PDF Download - Cum sa citesti cartea de Roald Dahl online
Marele Urias Prietenos este o carte pentru copii scrisa de Roald Dahl, autorul celebru al unor romane precum Matilda, Charlie si Fabrica de Ciocolata sau Danny, Campionul Lumii. Cartea a fost publicata pentru prima data in 1982 si a fost ecranizata in 2016 de regizorul Steven Spielberg.


Cartea spune povestea lui Sophie, o fetita orfana care este rapita din patul ei de un urias inalt de 7 metri, care o duce in Tara Uriasilor. Acolo, Sophie descopera ca exista si alti uriasi, mult mai mari si mai rai decat cel care a luat-o, care se hranesc cu copii din lumea intreaga. Singurul urias bun si zapacit este Marele Urias Prietenos (MUP), care colecteaza vise frumoase si le sufla in camerele copiilor. Impreuna, Sophie si MUP vor incerca sa opreasca pe ceilalti uriasi sa mai manance copii si sa-i convinga pe regina Angliei sa-i ajute.
marele urias prietenos pdf downloadDaca vrei sa citesti aceasta carte minunata, plina de umor, fantezie si emotie, ai la dispozitie mai multe optiuni online. Poti cumpara cartea in format fizic de la una dintre librariile care o comercializeaza, sau poti descarca si citi cartea in format PDF de pe internet. Iata cateva surse unde poti gasi cartea Marele Urias Prietenos PDF Download:  • [Carti PDF] - Aici poti descarca gratuit cartea in format PDF, dar si alte carti scrise de Roald Dahl sau alti autori celebri. Site-ul ofera si o descriere completa a cartii, precum si un rezumat al actiunii.  • [Booknation] - Aici poti citi cateva pagini din cartea in format PDF, dar si afla mai multe detalii despre autor, editura, numarul de pagini si categoria in care se incadreaza cartea. Site-ul iti ofera si posibilitatea de a cumpara cartea in format fizic de la diferite librarii online, comparand preturile.  • [Libris] - Aici poti descarca direct cartea in format PDF, dar si comanda cartea in format fizic de la aceeasi editura. Site-ul are o gama variata de carti pentru copii si adulti, precum si alte produse culturale.
Speram ca ti-am fost de ajutor si ca te vei bucura de lectura cartii Marele Urias Prietenos de Roald Dahl. Daca ti-a placut aceasta carte, iti recomandam sa citesti si alte carti ale aceluiasi autor, care te vor incanta cu imaginatia si creativitatea lor.


  • About

    Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

    Group Page: Groups_SingleGroup
    bottom of page